Wait, what? Zijn Adele en Sam Smith één en dezelfde persoon?

Dat Sam Smith en Adele de sterren van de hemel kunnen zingen, is algemeen bekend. Maar een Britse fan komt nu met een bizarre complottheorie dat deze twee zangvogeltjes één en dezelfde persoon zouden zijn.

De Brit Jess Valona heeft het voor elkaar gekregen om heel Twitter op zijn kop te zetten. Hij plaatste een paar dagen geleden een video met de tekst: ‘Wisten jullie dat als je Adele vertraagt, ze als Sam Smith klinkt?’, waardoor Twitter gek wordt.

Hello Sam Smith

In de video speelt de Britse fan het liedje Hello van de zangeres af. Eerst op het normale tempo, maar als hij eenmaal overschakelt naar een vertraagd tempo lijkt het alsof de stem van Sam Smith die de boventoon voert. ‘Bizar’ noemen de Twitteraars het hoorbare bewijs.

Massaal gedeeld

De video is inmiddels 150.000 keer gedeeld en 358.000 keer geliked. Kijkers gaan helemaal mee in deze bizarre complottheorie. ‘Ik zocht net op een foto van de twee samen en er is er gewoon geen.’ Een andere fan reageert daarop: ‘Het zijn Britse legendes, zingen hetzelfde genre, maar ze zijn nog nooit samen gespot op hetzelfde evenement. Dit kan niet anders.’

Oordeel nu zelf. Bekijk de video hieronder.

 

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron AD | Beeld AFP PHOTO / Mark RALSTON