Wauw: je kunt de finale van Expeditie Robinson op een HEEL GROOT scherm gaan kijken

expeditie robinson

Save the date! Save the date! Op 20 december wordt de finale van Expeditie Robinson uitgezonden. En dat is nog niet alles: de finale wordt in de Ziggo Dome uitgezonden.

Laatste proef

Oké, nog een keer: DE FINALE VAN EXPEDITIE ROBINSON WORDT IN DE ZIGGO DOME UITGEZONDEN! Dat betekent dat je samen met duizenden andere Robinson-fans kunt zien wie de Robinson van 2018 wordt. Onder leiding van Dennis en Nicolette én in het gezelschap van de 21 expeditieleden kun je op een heel groot scherm zien wie de loodzware, laatste proef wint.

Bonus materiaal

Ook zullen Famke Louise en Corry Konings een optreden geven. Daarnaast treden natuurlijk ook Josylvio, DJ Jody Bernal en I Am Aisha op. Hoe cool? Sounds like the perfect date night. Aanmelden kan via deze link, de kaarten kosten €19,50 per stuk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

magazine banner

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.