Maak kans op baan in Kenia!

Wil jij een jaar lang betaald voor een goed doel in het buitenland werken? Doe dan mee aan het World of Difference programma. Binnen dit programma biedt de Vodafone Foundation vier young professionals jaarlijks de mogelijkheid hun talent in te zetten. Dit jaar kun je een baan winnen bij een fantastisch project van dance4life en IICD in Kenia. Nieuwsgierig? Solliciteer dan snel!

Het project
In Kenia leven 1,6 miljoen mensen met hiv. Maar liefst één op de zestien Kenianen is geïnfecteerd met het virus. Vooral jongeren onder de 25 jaar lopen een groot risico, met als belangrijkste oorzaak een gebrek aan juiste  informatie. Slechts de helft van alle jongeren beschikt over de benodigde kennis over  hiv, seks en seksualiteit.

Het project van de Vodafone Foundation, dance4life en IICD waar jij voor gaat werken heeft als doel zoveel mogelijk jongeren in Kenia toegang te bieden tot de juiste informatie. Zo leren zij bijvoorbeeld hoe zij zichzelf kunnen beschermen tegen hiv en ook waar ze terecht kunnen voor een hiv-test. dance4life en IICD maken hiv en aids bespreekbaar en doorbreken zo taboes. Alleen dan kan de verspreiding van het virus worden teruggedrongen.

vodafone

Door gebruik te maken van nieuwe technologieën, kunnen jongeren bereikt worden zonder tussenkomst van bijvoorbeeld ouders of leraren. Dat is belangrijk, omdat er veel taboes zijn en zij niet altijd hetzelfde denken over seks en seksualiteit als dance4life en IICD. Zo hebben meer jongeren direct toegang tot de juiste informatie. Het doel is om minimaal 15.000 jongeren direct te bereiken en informeren. En daar ga jij samen met jouw collega’s voor zorgen!

De banen
Je kunt binnen het World of Difference project voor één van de volgende vier banen aan de slag:
– Projectmanager
– Communicatie-expert
– Online specialist
– ICT specialist

Een baan in Kenia?
Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande banen? Je kunt je inschrijven van 16 september tot en met 31 oktober. Kijk voor meer informatie over het project en de banen op: worldofdifference.nl.