VIVA GEEFT GRATIS ONLINE SPECIAL WEG!

VIVA-werkspecial

Hier bij VIVA is het de week van de VIVA400, de week waarin de winnaars bekend zijn gemaakt op ons event. We zijn erg trots op ons kindje, dat steeds groter en bekender wordt. Om dat te vieren hebben we iets leuks voor álle vrouwen bedacht! We geven namelijk voor één keer een online werkspecial uit, waarvoor je niet hoeft te betalen.

VIVA Werkspecial

Een leuke, fijne mix van verhalen die je lekker op jouw tablet op de bank kunt lezen op je vrije zaterdag. Je weet wel, als je even níet aan het werk bent. Met daarin onder meer: Wat moet je doen als je man werkloos is en de hele dag chips etend op de tweezits hangt? Hoe kom je positief uit een burn-out? En waarom vinden vrouwen het zo moeilijk door te stoten naar de top en eindigen ze vaak op de tweede plek? Maar ook: vijf redenen waarom een affaire op je werk goed kan zijn voor je carrière en veel meer leuks, zoals de complete VIVA400-lijst! Het enige wat je moet doen om deze toffe werkspecial te ontvangen is je hieronder aanmelden voor onze nieuwsbrief! Aanmelden voor de nieuwsbrief om de werkspecial te ontvangen kan tot en met 30 november 2014.

Hoppa, zo makkelijk is het. En ben je al lid van de nieuwsbrief? Dan krijg je de special sowieso, dus houd je mail goed in de gaten. Heel veel leesplezier!

Deze actie is verlopen.