Willen we: je kunt nu in het Dirty Dancing-resort verblijven

Stiekem dromen we er allemaal weleens van om gelift te worden zoals in Dirty Dancing. Hoe romantisch! Maar om je even Baby te voelen kun je nu ook verblijven in het resort waar Dirty Dancing is opgenomen.

‘Nobody puts Baby in a corner.’ Dit resort in Virginia neemt je even helemaal mee terug naar de tijden van deze klassieke film. In het echt heet het vakantiepark niet Kellerman’s Resort, maar Mountain Lake Lodge. Het vakantiepark bestaat al sinds 1800, wat de huisjes een perfecte oude stijl gaf voor de film.

Dirty Dancing-weekends

Natuurlijk kun je in dit park gewoon vakantie vieren, maar als echte Dirty Dancing-fan kun je ook naar de speciale themaweekends. Hierbij krijg je een wandeling door de filmlocaties, een speurtocht, danslessen en is er ook nog een groot dansfeest. Of wat dacht je van watermeloenen dragen? Net als in de film! Nu maar hopen dat er net zo’n knappe dansleraar is als Johnny.

The Dining Room where everyone ate in the movie. This is where I had brunch. They sat us in “Baby’s Corner.”

Een bericht gedeeld door Daniel Pultz (@danielpultz) op

I carried a watermelon

Een bericht gedeeld door Anna-britta Pincus (@lilpinc) op

Meer van dit soort artikelen? Volg VIVA ook op Facebook!

Bron NewsMonkey.be | Beeld Instagram, Giphy
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!