Win: Weekendje Texel

Weekendje Texel

Zin in een weekendje weg, samen met je moeder? Lekker uitwaaien op het weidse strand van Texel? Wij mogen ter ere van Moederdag – i.s.m. de film Tracks, die op 8 mei in première gaat – naast 5×2 vrijkaarten een geheel verzorgd weekendje Texel weggeven.
Laat via deze link weten waarom jij & je moeder een weekendje weg verdienen.

Weekendje Texel

Tracks
Tracks vertelt het waargebeurde verhaal van Robyn Davidson (Mia Wasikowska). Robyn maakt in de jaren ’70 een tocht van bijna 3000 kilometer door de Australische woestijn. Om dit financieel te kunnen bekostigen werkt ze eerst bij een kamelenranch. Hier leert ze hoe ze met dieren om moet gaan. Wanneer ze aan haar reis begint staat ze bekend als camel lady en ze groeit uit tot een van de meest fascinerende reizigers van haar tijd. Tijdens de zoektocht naar zichzelf wordt ze vaak gestoord door toeristen en journalisten. Er is maar een contact dat ze hierbij toelaat en dat is het contact met fotograaf Rick Smolan. Tijdens de tocht ontstaat er een bijzondere band tussen hen. Het is een aangrijpend en prachtig verhaal dat op indrukwekkende wijze is verfilmd door John Curran.

Wil jij samen met je moeder net als Robyn genieten van de stilte en natuurschoon? Doe dan mee met deze wedstrijd via VVV Texel en win een weekendje weg (met streekontbijt en gratis gebruik van twee Puch-fietsen) voor twee personen in een Airstream trailer op Camp Silver, het unieke hideaway park verstopt in de rust en ruimte van Texel!

Laat ons via deze link weten waarom jij & je moeder een weekendje Texel verdienen.