Win: ‘Meisje met de Parel’ PicChair!

Wil jij een échte Johannes Vermeer-klapstoel in je huis hebben staan? Doe mee en win deze bijzondere uitvoering van het ‘Meisje met de Parel’!

Cultuur in Nederland
De BankGiro Loterij stelt exclusief voor lezers van Viva.nl deze PicChair (820mm bij 470mm) ter beschikking. Wat je misschien niet wist, is dat de BankGiro Loterij dé cultuurloterij van Nederland is. Zo’n 700.000 Nederlanders spelen mee. Deelnemers maken kans op mooie prijzen en tevens steunen ze de cultuur in Nederland. Dankzij hen kan de BankGiro Loterij ruim 64 miljoen euro bijdragen aan cultuur in Nederland. Aan podiumkunsten, beeldende kunst en festivals bijvoorbeeld. Maar ook molens, monumenten en musea; zoals het Zeeuws Museum, het Rijksmuseum en het Mauritshuis, waar na de heropening in 2014 de originele ‘Meisje met de Parel’ van Johannes Vermeer weer te zien is.

Win, win, win!
Wil je kans maken op deze exclusieve PicChair? Vul het winformulier in en laat ons weten waarom jij deze PicChair wilt winnen. De naam van de winnaar staat vanaf 9 november op Viva.nl.

 

UPDATE: Fleur Wever is de winnaar van de PicChair, ze schreef het volgende:  “De Picchair is een leuke toevoeging voor ieder interieur. Hij is hip, handig en heerlijk hups! Deze gave stoel zou een pareltje kunnen zijn in mijn woonkamer. Modern en klassiek verwerkt in 1 object.”