WK-uitslagen voorspellen

Zoals bijna altijd bij voetbaltoernooien beginnen de voetbal-poules weer op te komen. Niet alleen mannen, maar ook vrouwen schrijven hun verwachtingen op en maken er een wedstrijdje van. Kirsten had het al over deze poules, waar waarschijnlijk steeds meer vrouwen aan beginnen.

Gelijk met je poules
Want nee, zo vervelend vinden de meeste vrouwen het helemaal niet om naar voetbal te kijken wanneer het gaat om het Nederlandse team tijdens het WK. En als we dan ook nog eens gelijk kunnen krijgen met onze voorspellingen, dan is dat helemaal mooi meegenomen. Vooral als we hierin de mannen-met-veel-verstand-van-voetbal verslaan!

Maak je eigen poule
Toch worden vrouwen vaak een beetje vergeten met de WK-poules… Of heeft jouw vriend/man/kennis wel eens aan jouw gevraagd of je mee wil doen aan zijn poule? Niet? Dan maak je dit keer gewoon je eigen poule aan op deze site. Hier kan je je aanmelden en een nieuwe groep aanmaken. Na de aanmelding kan je iedereen die je maar wilt, toevoegen aan jouw eigen poule!

Viva.nl poule?
Ik heb vast een poule aangemaakt, om de site eens even te testen. Nu wou ik alleen nog een aanmaken voor Viva.nl, maar op de een of andere manier krijg ik geen activatiemail en kan ik dus niet verder. Nu dacht ik… ik probeer het nog een keer onder de naam ‘De vrouwen van Viva.nl’. Maar dan krijg ik de melding dat deze naam al in gebruik is, dus helaas! Naar aanleiding hiervan de volgende vraag….

Is er al een grote Viva.nl poule aangemaakt, moeten we dit nog even doen of vinden jullie dit helemaal niks?

Even een aanvulling: De Viva.nl poule werkt nu wel!! Wil je graag meedoen? Mail mij dan even :) of laat hieronder een reactie achter, dan stuur ik je een uitnodiging!

CC foto: Dan Kamminga