#workinglife aflevering 2: wat als je meerdere talenten hebt, die je niet allemaal kwijt kunt in één carrière?

We leven in een tijd van burnouts, hustle culture en never not working. Girlbosses liggen overal op de loer en je telt niet mee als je geen goalgetter bent. Maar wat als je meerdere talenten hebt, die je niet allemaal kwijt kunt in één carrière? Hoe ga je om met multipotentialites? VIVA bezocht een grote carrièrebeurs en stelde deze vraag aan ambitieuze vrouwen.

In de serie #workinglife gaan we op jacht naar carrièretijgers en vragen we hen naar de beste tips en ervaringen over het werkende leven. Van balans en multipotentialites tot carrièrestruggles en loondienst versus ondernemen, in deze videoserie komt alles aan bod. Iedere week op VIVA!

Ook interessant: veel girlbosses huren flexplekken bij co-working spaces. Maar wat als iemand de hele tijd zit te bellen in deze gezamenlijke space en jij hierdoor niet goed kunt werken? Onze mediator, die we altijd kunnen bellen over dit soort gedoetjes op de werkvloer, geeft antwoord.

Bekijk ook:

#workinglife afl. 1:  Work life balance

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.