Yay: de vijf leukste nieuwe films op Netflix

Leukste Netflixfilms

Heerlijk: de afgelopen dagen is de Netflix-collectie uitgebreid met veel leuke nieuwe films. We pikken er vijf uit.

 1. Bon Bini Holland
  Een handige oplichter ontvlucht Curaçao om in Nederland geld bij elkaar te wandelen dat hij verschuldigd is aan een crimineel.
 2. Insidious
  Na een reeks creepy momenten besluit een gezin te verhuizen, maar raakt daardoor van de regen in de drup. Want na het gespook wordt het alleen maar enger…
 3. Still Alice
  Een vrouw valt, veel te jong, ten prooi aan de ziekte van Alzheimer. Ze moet vechten tegen het onvermijdelijke.
 4. Das leven der anderen
  Een officier van de, in de DDR gevreesde Stasi, krijgt de opdracht een schrijver vierentwintig uur per dag in de gaten te houden om hem zo op ‘onzuivere’ activiteiten te betrappen.
 5. I, Robot
  Een politieman heeft veel wantrouwen tegenover robots die het leven anno 2035 gemakkelijker maken. Een nieuw type blijkt betrokken bij de dood van een wetenschapper.

 

Meer kijktips? Check Superguide.nl.

 

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.