Yes! Dit is de eerste aflevering van Expeditie Robinson in een notendop

Yay! Gisteravond werd de eerste aflevering van Expeditie Robinson 2018 uitgezonden. Wie is de Soundos van dit seizoen? Wie zal er als eerste een complotje smeden en vooral; wie zal de opmerkelijkste acties uithalen? Vanaf deze week kun je iedere vrijdag de meest opmerkelijke, leukste en grappigste acties van de Robinson-kandidaten hier teruglezen!

Na jaren ervaring weten we nu: Expeditie Robinson is geen plek voor aardige mensen. Lees hier waarom

Het Eiland van de Onbekenden

Ook dit jaar is er een Eiland van de Onbekenden, dat het moet opnemen tegen Kamp Noord en Kamp Zuid. Op het bootje op weg naar het eiland toe, zien de Onbekenden de bui al hangen. Ook dit jaar beginnen zij in een apart team en zullen ze de strijd aan moeten gaan met Bekende Nederlanders, en doen daarom alvast een aantal typische Onbekenden-uitspraken: ‘We gaan die BN’ers een lesje leren!’ en ‘Wij blijven sowieso samen!’ Die kun je dus alvast afvinken op je Expeditie Bingo-kaart.

Verder viel bij de Onbekenden vooral Gwenda op, die militair is bij de Landmacht. Op twitter heet ze overigens vanaf nu De Majoor, mede door haar opmerking over Donny waarmee ze nu al furore heeft gemaakt. ‘Wat kan Donny eigenlijk?’ riep ze nadat hij de proef had gewonnen. Wat we hier van leren? Militairen kijken overduidelijk geen Temptation Island, want daar hebben we gezien wat Donny kan: heel leuk zijn.

Kamp Zuid

Dan gaan we door naar Kamp Zuid. Corry Konings, die toch veruit de oudste is, kwam en zag met een knoop in haar maag. Maar, ze overwon met een knoop in haar touw, waarmee ze al snel indruk maakte bij het jonge grut. Die Corry gaat nog een hele belangrijke worden, geloof mij nu maar. Verder zagen we Aïsha doen wat Veronica van Hoogdalem ook destijds deed: met een verse manicure en nieuwe extensions al direct vrezen voor je eigen positie en daarom maar het eerste complotje willen smeden. You go girl! 

Ook opvallend bij Kamp Zuid: Jody Bernal -die ‘alles over heeft voor het team’- heeft direct al tegenstanders. Excuse me?! Wat is er tussen Que si, que no en nu gebeurd dat een mensch als Jody zo snel wordt afgestraft? Hier zijn we het niet mee eens (Aïsha, ik kijk naar jou)

Kamp Noord

Oh Kamp Noord, misschien hebben jullie wel twee van de meest gezellige spelers: Loiza en Johnny! Humor, zelfspot en de nodige bescheidenheid, wij hopen dat het jullie verder gaat brengen. Maar ook Stijn is met al haar enthousiasme een fijne aanwinst. En Tony, oh Tony, bloedfanatiek ben je…

Wat waren voor jou de meest opmerkelijke momenten?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.