You & the City: in deze 3 hotelbars waan jij je als Carrie Bradshaw in New York

hotelbars

Wat in New York al een leven lang aan de gang lijkt, begint in Nederland nu pas echte serieuze vormen aan te nemen. We hebben het over borrelen in hotelbars. Waarom wij dat leuk vinden? Het geeft een kosmopolitisch gevoel, alsof je als vrouw van de wereld op vakantie bent in eigen land. Wie wil dat nou niet?

Zij zweve hoog

De benaming skybar is bij dit Haagse hotel niet overdreven. Neem de lift naar de veertigste verdieping en je kunt eindeloos ver kijken. Qua hoogte (135 meter) verslaat The Penthouse zelfs de restaurants van de Eiffeltoren (105 meter) en de Euromast (95 meter). Kun je geen afscheid nemen van het uitzicht, overnacht dan in een van de appartementen.
thepenthouse.nl

Rotterdamn!

Vanuit de bar van hotel nhow heb je een prachtig uitzicht op de skyline van Rotterdam. Mis vooral de Sky Nights op vrijdag en zaterdag niet, dan is het een relaxte loungeplek met live dj’s. 
Blijf je slapen? De door architect 
Rem Koolhaas ontworpen kamers zijn ook echt een feest.

nhow-rotterdam.com

Kassucces

Zodra je uit de lift op de 21e verdieping van hotel QO stapt, kijk je je ogen uit. Bestel een cocktail aan de waanzinnig mooie bar van Juniper & Kin en geniet van het panoramische uitzicht over Amsterdam. Je eet er ook nog eens raw food-gerechten met ingrediënten uit eigen kas, die een etage hoger ligt.
juniperandkin.nl

What we like is afkomstig uit VIVA 36-2018. Deze editie ligt t/m 11 september in de winkel of kun je hieronder online bestellen.

»BESTEL VIVA ONLINE | KLIK HIER«
viva zomerdeal