Het zal toch niet: hinten Rosanna en Niels op een derde deelname aan Temptation Island?

rosanna temptation island

Temptation Island VIPS is pas net afgelopen en Rosanna en Niels weten de gemoederen alweer flink bezig te houden. In een haar nieuwe Instagram Story hint Rosanna op een derde deelname aan Temptation Island. Het zal toch niet…?

Niels en Rosanna behoren inmiddels – samen met Timtation – tot de meest spraakmakende deelnemers van Temptation Island. Tijdens hun eerste deelname gingen ze beiden flink de mist in, wat leidde tot veel tranen en trammelant. Toen je dacht dat het niet gekker kon, bleek ook nog eens dat ze voor een tweede keer mee zouden doen aan het sensatieprogramma. Ditmaal als ‘vips.’

En wat bleek? Het kon wel degelijk gekker, veel gekker. Opnieuw wisten Rosanna en Niels elkaar het leven zuur te maken door beiden over de schreef te gaan. Maar ook wisten ze elkaar – OPNIEUW – weer terug te vinden. Een verloving volgen en sindsdien verklaren ze elkaar iedere dag opnieuw de liefde via social media.

Echte liefde overwint alles?

In het kader van ‘echte liefde overwint alles’ lijkt het erop dat Rosanna en Niels een derde deelname aan Temptation Island wel zien zitten. Op Instagram post Rosanna een afbeelding van drie dobbelstenen, met als bijschrift: ‘3x scheepsrecht @nielsvanderzanden?’ Wij zijn benieuwd…

Zou jij een derde deelname van het beruchte koppel nog zien zitten?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

viva zomerdeal

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.