De zes beste lifehacks

Soms hoef je niet zo ingewikkeld te denken om een probleem op te lossen. Lifehacks maken het alledaagse leven een stuk gemakkelijker. Ook op het forum is er een topic over geopend en daarin zijn heel wat kleine trucjes te vinden die je een hoop (huishoudelijke) ellende besparen.

Bakpapier op het tosti-ijzer bijvoorbeeld, zodat je later niet de aangekoekte resten hoeft weg te schrobben. Of maak een foto van het nummertje dat je bij de garderobe krijgt, zodat je – mocht je het papiertje kwijtraken – altijd een ‘kopie’ achter de hand hebt.

En er zijn nog meer lifehacks. Véél meer.
Heb je houten meubels die licht beschadigd zijn? Pak dan een walnoot, wrijf ‘m erover en de plekjes verdwijnen.
Lege fles zonnebrandlotion? Maak ‘m schoon en gebruik ‘m als bewaardoos voor je waardevolle spullen die je meeneemt naar het strand, zoals je telefoon. Kun je gerust even een duik in de zee nemen.

Lekker hoor, koken uit een kookboek, maar waar laat je dat ding? En hoe zorg je dat de bladzijden niet steeds omslaan? Zo dus.
Perfecte, ronde pannenkoekjes maken is geen makkelijke klus. Neem een lege sausfles, maak ‘m schoon en doe daar je beslag in. Ideaal voor het maken van American pancakes.
Superirritant, al die spam-mail. Daar willen we vanaf. Maar om nu alle mailings één voor één af te melden… Je kunt ervoor zorgen dat deze mailtjes direct in een aparte mailbox belanden door ze te filteren op ´unsubscribe´. Bang dat er toch nuttige mailtjes in komen? Neem dan om de paar dagen een kijkje in de map. Verwijder alle mail die je niet nodig hebt.
Kliekjes opwarmen? Gaat een stuk sneller als je een rondje in het midden vrijmaakt.

Hier vind je er trouwens nog véél meer.

Bron: seriouslyforreal.com