Zet je pa in het zonnetje met deze Vaderdagcadeaus

vaderdag

Vaderdag staat voor de deur. Dé dag dat je even tijd kunt vrijmaken om je vader wat extra liefde te geven en in het zonnetje te zetten. Een leuk en origineel cadeautje is dan wel op zijn plek, maar soms zó lastig om te vinden! Daarom geven we je tips voor leuke, verrassende en stoere presentjes voor je pa.

O’right verzorgingsproducten

De Ice-formule met natuurlijke menthol verwijdert overtollig talg, repareert en verzacht de huid, gaat huidveroudering tegen en is rijk aan anti-oxidanten. Het laat een verkoelend effect achter, dus lekker voor na het sporten of een warme dag.

BB Chum

Alle overhemden van BB Chum komen in een beperkte oplage van 99 stuks en zijn om het extra leuk te maken ook nog per stuk genummerd. Op is dus ook écht op. De collectie verandert daardoor maandelijks. Da’s extra leuk, want zo loopt je vader er lekker origineel bij!

Embraced Jewels

Een zwart satijnen bandje met daaraan bijvoorbeeld zijn sterrenbeeld in wit-, geel- of roségoud staat hartstikke stoer!

 Leesvoer

Twijfel je met welk tijdschrift je je vader blij maakt? Kies voor BladCadeau! Je pa kan het cadeau zelf activeren, en het tijdschrift stopt automatisch.


WODEN Men

Voor langs het voetbalveld, voor in de kroeg of voor ‘casual Friday’.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.