Zien: de nieuwe neus van voormalig Temptation Island-verleider Fabrizio

fabrizio

Dat zijn vriendinnetje Pommeline niet vies is van wat cosmetische ingrepen, was al bekend. Zo liet zij onder andere haar billen vergroten. Maar ook vriendlief Fabrizio moest eraan geloven. Hij ging onder het mes voor een neusoperatie.

En dat deed hij bij, wie anders, Diana Gabriels. Fabrizio stoorde zich vooral aan zijn ‘Griekse neus’. Hoewel wij vonden dat hij al een prachtige neus had voor de operatie, is het eindresultaat zeer goed gelukt. Het topje staat duidelijk een stuk rechter, vooral als je het van de zijkant bekijkt.

Vakantie

Ook Fabrizio zelf is er overduidelijk heel tevreden over. Zijn nieuwe neus is in al in volle glorie te bewonderen op zijn eigen Instagram. Hier post hij een schattig vakantiekiekje met ‘zijn’ Pommeline.

👃🏻 EEN BLIJE FABRIZIO, WANT…. HET NEUSKAPJE IS ERAF!! 👃🏻 _ Vandaag is het kapje van @fabrizio_tzinaridis verwijderd door @drwever. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de video hier: https://youtu.be/bWrxOuNhx8E _ Zondag 29 juli is @drwever aanwezig in onze praktijk te Barendrecht voor het geven van GRATIS ADVIES. Overweeg je een neuscorrectie? Maak dan snel online een afspraak op onze website! Gespreide betaling is mogelijk vanaf €50,- per maand. _ _☎️ +31 (0)180 – 439001 _✉️ info@praktijkgabriels.nl _ 🌎 www.dianagabriels.com _📍 Avenue Carnisse 221, Barendrecht #dianagabriels #praktijkgabriels #drwever #fabriziotzinaridis #fabrizio #nose #nosejob #neuscorrectie #temptation #ad #telegraaf #shownieuws

A post shared by Diana Gabriels (@diana.gabriels) on

viva zomerdeal