Zijn hilarische blunders

blunders van man

Elke donderdag geven we je een kijkje in een populair topic op het VIVA-forum. Deze week: hoe grappig is jullie man?

Hartstikke fijn natuurlijk, dat ze vaak stoer, sterk en handig zijn. Maar o, wat genieten we stiekem als die vent van ons een keer een grote blunder begaat. De VIVA-forummers noemen wat voorbeelden.

  • sprokkelientje: “Mijn man heeft niets met talen en heeft op school ook nooit fatsoenlijk Engels geleerd. Toen we in Londen waren, bestelde hij als lunch dan ook doodleuk een mirror egg… Ik heb me kapot gelachen.”
  • migudu: “Mijn man heeft een keer de romper van ons eerste kindje over zijn broekje vastgemaakt.”
  • samarkand: “Mijn man is een enorme kluns met klussen, dus ik doe thuis alles. Hij is dan de assistent die dingen aangeeft. Dan krijg ik dus gerust een grote rasp wanneer ik vraag om een koevoet, of de verkeerde hamer. Zelfs de kinderen hebben door dat ze hem vooral niets op dit gebied moeten vragen.”
  • MinkeDeWit: “ Hij had eens een recept voor spruitjes waarin stond dat je ze in rauwe toestand vijf minuten moest roerbakken, en dat was het. Dus ik zei dat hij ze dan wel moest voorkoken, of bakken met de deksel op de pan. Maar nee, dit stond in het recept, dus dat ging hij volgen. We hadden lekker knapperige spruitjes.”
  • Toontje1983: “We hebben sinds kort een opblaasbaar zwembad. Mijn man heeft geprobeerd om met een elektrische pomp de bodem van lucht te voorzien. Na drie kwartier kwam hij erachter dat hij de pomp had aangesloten op de afvoer en dat bij dit model de bodem niet opgeblazen hoefde te worden.”
  • reisa1978: “Eerste avond met onze dochter: ik lag nog in bed met hechtingen en mijn man zou koken en afwassen. Hij startte om 17 uur en was om 23 uur klaar.”
  • pejeka: “Mijn vriendin is handiger in klussen in huis dan haar man. Laatst was ze met een klusje in huis bezig en vroeg aan haar man of hij een bahco kon aangeven. Hij keek even verbaasd, maar liep toen de keuken in en kwam terug met een Bacardi-cola.”
  • MiniMe3: “Mijn zus vroeg een keer (ziekjes) aan haar man om soep op te warmen. Kwam vanuit de keuken de vraag: ‘In de oven of in de waterkoker?’”
  • chirpy: “Ik was ooit in een hotel waar de doucheslang lekte. Mijn vader zou dat wel even aan de schoonmaakster uitleggen. Wij kwamen niet meer bij toen hij haar vertelde over de ‘shower snake’! Toen we ’s avonds terugkwamen op de kamer, was ie trouwens wel vervangen.”

Beeld: iStock

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.