Ken jij een knappe Coca-Cola light man? Win een weekend Parijs!

coca-cola light

Natuurlijk, het innerlijk is het belangrijkste. Maarre, het oog wil ook wat. Zeker als het gaat om de Nederlandse Coca-Cola light man van 2014. Daar zijn we namelijk naarstig naar op zoek!

Op cocacolalight.nl vind je een hele reeks spetters die meedingen naar deze titel. Neem gerust een kijkje (of vier) en stem dan gelijk op jouw favoriet – degene met de meeste stemmen wordt namelijk benoemd tot ‘Nederlandse Coca-Cola light man 2014’ en gaat er ook vandoor met een fijne rits aan prijzen.

Winnen!
Ken jij zo’n hunk die elke vrouw (en man?) naar adem doet snakken? Die een charisma heeft waar je U tegen zegt? Die alle conversaties doet droppen als hij de kamer binnen schrijdt? Twijfel dan geen seconde en geef ‘m op! Mocht jouw hunk de meeste stemmen vergaren, dan wint niet alleen hij, maar ook jij een ge-wel-dige prijs. Je mag namelijk een weekend naar Parijs, waar je ook nog eens duizend euro over de balk kan smijten – want dat is het bedrag aan shopping money dat je meekrijgt.

Even gluren
Maar alleen kijken mag ook. Wij struinden even rond in het ‘aanbod’ van alle hunks die momenteel op cocacolalight.nl prijken en selecteerden tien favorieten. Van boven naar beneden en van links naar rechts zie je:

Tim Goossen – Een man in pak en hij heeft óók nog een baard. Heel fijn! Jaap van der Horst – Wie wil nou geen blikje Coca-Cola light drinken met deze sexy, stoere en hardwerkende hunk? Xander Kanon – Deze mysterieuze vent schijnt vele vrouwen knikkende knietjes en een sneller kloppend hart te bezorgen. Bjorn de Vaal – Stoer, knap, sexy en ook nog eens heul sportief, aldus Bjorns aanmelder. Dennis van der Neut – Heeft humor, is gek op dieren en alle vrouwen zijn dol op hem. Geloven wij onmiddelijk. Arthur Geurten – Met deze knappe krullenbol met pretoogjes zouden wij graag eens in de kroeg willen hangen. Martijn de Graaf – Het lijkt ons een goed teken dat dit hondje zich zo enthousiast op Martijn werpt. Willen wij ook! Randy Bais – Volgens zijn aanmelder heeft Randy het complete pakketje: stijl, brains, humor én een baard. Joris Wetzer – Dat besmuikte glimlachje verraadt dat er meer schuilt achter de mooie looks van Joris. Zijn we benieuwd naar! Maarten Knopper – Heeft het slim aangepakt door zijn shirt uit te trekken en plaats te nemen achter de grasmaaier. Is dit de nieuwe Andrew Cooper?!
Coca men 2

Zit hier iemand tussen met wie jij wel een beschuitje zou willen eten? Surf dan als de wiedeweerga naar cocacolalight.nl en stem op jouw favoriete man!