Dit wil je: win een stedentrip van TravelHunter (t.w.v. € 250) naar eigen keuze

stedentrip

Zon, cultuur, winkelen en heerlijk eten: ben jij wel toe aan een paar dagen er tussenuit? Dan heb je geluk. VIVA mag in samenwerking met TravelHunter een stedentrip voor twee personen weggeven.

Het gaat om een reis inclusief vlucht en verblijf. De bestemming mag je helemaal zelf kiezen (binnen € 250).

Over TravelHunter

TravelHunter biedt gemak bij het vinden van goede vakantie deals voor zonvakanties, verre reizen en stedentrips: 3 dagen Rome voor 49 euro, Praag voor 73 euro, Cuba voor 350 euro all-inclusive en nu bijvoorbeeld 6 dagen New York voor 467 euro. Allemaal inclusief vlucht + verblijf! Voor mensen die afhankelijk zijn van schoolvakanties, heeft TravelHunter ook een aparte pagina met deals binnen de zomervakantie, meivakantie en herfstvakantie.

Winnen

Wil je kans maken op zo’n stedentrip? Je hoeft alleen maar onderstaand winformulier in te vullen en je daarin aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: iStock
Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.