Win: een sexy bordspel

Zeuren jij en je vriendinnen na te veel wijn ook altijd over jullie ingedutte seksleven? Not anymore! Neem het heft, letterlijk, in eigen hand.

Waarschijnlijk weet je het al, maar toch blijven we het graag herhalen: seks is gezond. Uit onderzoek is gebleken dat het stress en pijn vermindert, je nachtrust verbetert, je hartconditie- en je immuunsysteem een flinke boost geeft en dat je er zelfs langer door leeft. Ook je relatie verbetert als je regelmatig flink van bil gaat. Zodra je opgewonden raakt, wordt namelijk het hormoon oxytocine in hoog tempo aangemaakt. Dit hormoon zorgt ervoor dat je je verbonden voelt met je lover. Maar wat nou als die opwinding na een aantal jaar ver te zoeken is? De oplossing: seksspeeltjes! Jouw vent hoeft zich niet bedreigd te voelen door jouw trillende vriend, want je kunt zo’n toy heel goed samen gebruiken. Wanneer hij hem bedient, heeft hij toch nog de ‘controle’ over jouw genot. Maar welke vibrator past nou perfect bij jou? En hoe kom je daar achter zonder meteen heel de seksshop leeg te moeten kopen?

Ladies Night Homeparty

Door een Ladies Night Homeparty! Tijdens een spannend, ontspannend, supergezellig en een tikkeltje ondeugend avondje met je vriendinnen,  worden de allernieuwste erotische speeltjes en gadgets geshowd. Mannen zijn uiteraard verboden. Zodra de consulente van Ladies Night gearriveerd is, kan het feest beginnen. Ze showt jou en minimaal zeven vriendinnen de allernieuwste erotische speeltjes en gadgets, uitgezocht door en voor vrouwen op kwaliteit, doeltreffendheid, uiterlijk en prijs. Vervolgens komt het leukste deel: er mag bekeken, betast, geroken en geproefd worden. Door de vibrator tijdens het testen tegen je neus te houden, weet je precies welk speeltje bij jou past. Begint je neus te kriebelen of moet je zelfs niezen? Dan heb je jouw BOB (Battery Operated Boyfriend) gevonden!

Paradise Ultra All-Inclusive winnen

Ben jij enthousiast geworden over de Ladies Night Homeparty en wil je alvast in de stemming komen? Doe dan mee met deze winactie en misschien win jij wel het Paradise Ultra All-Inclusive bordspel. Dit grappige spel t.w.v. €59,99,- dat geleverd wordt met zeven spannende producten om het spel optimaal te kunnen spelen, is een groot succes tijdens de Ladies Night Homeparty. Hebben? Hiervoor hoef je alleen maar de volgende vraag correct te beantwoorden en het winformulier in te vullen. 

Deze win actie is verlopen.
FBcomingsoon

Geen tijd voor een party maar wel zin in een toy? Neem eens een kijkje op nachtkastje.nl.