De favoriete stad van Anne (+winactie!)

Blogger Anne van Your Little Black Book reist van hot naar her – alleen afgelopen maand bivakkeerde ze al in Thailand, Barcelona, Brussel, Berlijn en Stockholm. Maar er zijn natuurlijk ook plekken die extra favoriet zijn en waar ze altijd naar terugkeert.

Verliefd op The Big Apple

Nuon vroeg Anne waar zij trouw aan is. Daar hoefde de reisblogger geen seconde over na te denken: New York it is! Sinds ze daar voor het eerst kwam, is ze al verliefd op The Big Apple.
‘New York en ik zijn onafscheidelijk. En waarom zou je vreemdgaan als de liefde wederzijds is? Zodra ik land op JFK airport en buiten sta te wachten op een yellowcab gaat mijn hart al sneller kloppen. Maar het mooiste moment van de rit is toch wel als je op de Manhattan Bridge rijdt en je de skyline en het Empire State Building vanuit je taxiraampje kunt zien.’

 

Maak kans op een bladenpakket!

Haar volledige ode aan New York lees je hier. En deel dan gelijk waar jij immer trouw aan bent (een plek, product of wat dan ook) door een comment achter te laten op haar blog, of het te delen op Twitter (met de hashtag #BlijvenLoont en een mention naar @yourlbb). Dan maak je bovendien kans op een heerlijk bladenpakket, met daarin de nieuwste edities van VIVA, Grazia, Marie Claire en vt wonen!