Gratis naar de voorpremière van Vochtige Streken!

vochtige streken

Het boek deed enorm veel stof opwaaien, dus de verwachtingen voor de filmversie van ‘Vochtige streken’ zijn hooggespannen. Hij draait vanaf 10 april in de Nederlandse bioscopen, maar via VIVA kun jij er al eerder naartoe. Wie snel reageert, krijgt gratis twee kaarten van ons.

Helen houdt van experimenteren op sexueel gebied, gebruikt haar geur om mannen te versieren en vindt het belang van hygiëne zwaar overschat. Ze shockeert haar omgeving met haar uitgesproken mening over zaken waar de meeste mensen niet eens aan durven te denken. De enige bij wie ze helemaal zichzelf kan zijn, is haar vriendin Corinna, met wie ze erop los experimenteert. Door een fout bij het scheren van haar intieme delen belandt Helen in het ziekenhuis, waar ze probeert haar gescheiden ouders weer bij elkaar te brengen en verliefd wordt op verpleger Robin.

‘Vochtige streken’ draait vanaf 10 april in de bioscopen. De film werd eerder geselecteerd voor het Locarno International Filmfestival en het Sundance Filmfestival. De filmkrant omschreef de film als ‘Het kladdige zusje van Amélie Poulain.’

Waar & wanneer:
Deze exclusieve VIVA-voorpremière i.s.m. Contactfilm vindt plaats op 5 april a.s. om 17 uur in EYE in Amsterdam. Kijk voor meer informatie over de film hier of hier.

Ja, ik win!
Wil jij twee kaartjes voor deze exclusieve VIVA-voorpremière? Vul dan het winformulier in! Als je gewonnen hebt, krijg je een mailtje van ons.