Het zondigen van Carina (+Winactie!)

VIVA.NL IS GEHEEL VERNIEUWD EN DAT VIEREN WIJ MET JOU DOOR EEN WEEK LANG PRIJZEN WEG TE GEVEN!

Win-actie 8 – Maak kans op het boek ‘Zondigen tot je een ons weegt’

Smaakmaker Carina Noordervliet (39) is gewichtsconsulent en voedingsdeskundige bij de Telegraaf. Carina kent zelf alle frustraties die komen kijken bij afvallen. Ze kwakkelde zelf jarenlang met haar gewicht, maar viel uiteindelijk achttien (!) kilo af. Dat deed ze niet door dure shakes of een crashdieet, daar geloof ze namelijk niet in. Afvallen doe je volgens Carina door bewust te genieten en met regelmaat te zondigen. Daar willen we natuurlijk meer over weten.

In haar nieuwe boek: ‘Zondigen tot je een ons weegt’ leert ze je bewust met voeding en je eetgedrag om te gaan, zodat je net die paar kilo’s kwijtraakt. En belangrijker nog: hoe ze weg blijven. Carina’s motto? “Fuck diëten. Love Food.”

Drie vragen aan Carina

Wat kunnen we verwachten van het boek?

“In dit boek leer je eindelijk hoe je anders met eten om kunt gaan zonder dat je van alles moet laten staan. Ik probeer inspiratie te geven op foodgebied met heerlijke recepten en producten. Zo kun je juist extra genieten van je zondes, maar toch op gewicht blijven.”

Alvast een tip?

“Maak keuzes en durf ook af en toe nee te zeggen. Stel; een collega is jarig en trakteert op een slagroomtaart met zo’n chemisch mandarijntje en flintertje chocolade. Die je eigenlijk niet te eten vindt. Zeg je dan ja uit beleefdheid, omdat je het anders zo lullig vindt? Ga je vet en suiker eten voor iemand anders? Niet doen! Kies op zo’n moment voor jezelf en zeg nee waardoor je op een ander moment volmondig ja kunt zeggen op iets wat je wel echt lekker vindt.”

Guilty pleasures?

“Ja, ik zondig maar al te graag. Bij mijn staan bitterballen en bier echt op nummer een. En ik kan ook enorm genieten van een goed glas witte wijn of een zak patat met een vette klodder mayo!”

Zondigen tot je een ons weegt ligt vanaf 31 oktober in de winkels. Wij mogen vijf exemplaren van deze afvalbijbel weggeven. Meedoen? Vul het winformulier in en ding mee naar dat boek!

 Deze win-actie is gesloten, er kan niet meer gereageerd worden.