Joanna Lumley over ‘Absolutely Fabulous: The Movie’: ‘Ik ben dol op mijn personage Patsy Stone, omdat ze zo anders is dan ik’ (+ WIN een prijzenpakket!)

absolutely-fabulous-winactie

Al meer dan een kwart eeuw speelt Joanna Lumley de rol van Patsy Stone in ‘Absolutely Fabulous’. Ze kent haar karakter van binnen en van buiten en is dol op haar, hoewel ze totaal niet op haar lijkt. Sinds vandaag is de dvd van ‘Absolutely Fabulous: The Movie’ verkrijgbaar en wij mogen vijf prijzenpakketten (inclusief dus die dvd) weggeven!

‘Ab fab’-reünie

Na jaren van speculeren dat er een ‘Absolutely Fabulous’-film zou komen, was Joanna erg blij toen de opnames eindelijk van start gingen. Vooral omdat de volledige oude cast aan boord was: Jennifer Saunders als Edina ‘Eddy’ Monsoon, Julia Sawalha als Saffy, moeder June Whitfield en Jane Horrocks als Bubble. Lumley: “Een film leek me altijd een goed idee, maar alleen als we het met de originele cast zouden doen. Dat was voor mij essentieel,” zegt Joanna. “Je kunt niet iemand re-casten en als je iemand eruit zou laten, zou dat een groot gemis zijn. Het was geweldig dat iedereen weer bij elkaar kwam. We hebben een leuke tijd gehad tijdens de opnames.”

Tegenpolen

Joanna vond het geweldig om weer in haar rol van Patsy Stone te kruipen. “Ik hou van haar, omdat ze zo anders is als ik. Ze is mijn tegenpool, waar ik na al die tijd nog blij van word. Ik bén haar niet, maar ze is wel een beetje van mij, als je begrijpt wat ik bedoel.”

dvd-3d

Zien?

Enthousiast geworden over de film en zin om ’m te kijken? Vul hieronder het winformulier in en maak kans op een van de prijzenpakketten inclusief dvd van ‘Absolutely Fabulous: The Movie’.

De winactie is verlopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.