Laat het feest maar beginnen: win een carnavalsoutfit t.w.v. € 100

Het zuiden van het land maakt zich weer klaar voor carnaval. Zoek je nog een leuke outfit? Dan hebben wij goed nieuws. VIVA mag namelijk 2 keer een waardebon van € 100 voor carnavalskleding weggeven. Alaaf!

Mien waar is mijn feestneus?

Feestkleding 365 wordt gerund door een enthousiast team dat zelf gek is op gekostumeerde feesten, het hele jaar door. Hoe gekker het feest, hoe groter de pret. Feestkleding 365 heeft een groot assortiment met ruim 13.000 carnavalsoutfits. Carnavalsvoorpret? Dan kun je je op de website alvast oriënteren op alle carnavalskleding.

Win win win!

Ga je snoeihard carnavallen, komt er een geweldig vrijgezellenfeest aan, of kan jouw verkleedkist gewoon wel weer eens een update gebruiken? Je hoeft alleen maar onderstaand winformulier in te vullen en je daarin aan te melden voor onze nieuwsbrief om een toffe carnavalsoutfit te winnen.

 

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: iStock
Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.