LIKE EN WIN EEN NOOSA-AMSTERDAM PETITE-RING

Beauty’s zijn ‘t; de NOOSA-Amsterdam Petite-ringen. En het leuke eraan is dat je er eindeloos mee kunt variëren.

In de ring zit een drukker verwerkt, zodat er een petite chunk op geklikt kan worden. Geen enkele chunk is exact hetzelfde – want ambachtslieden in Nepal, Peru en Indonesië maken ze allemaal met de hand. Ook leuk: elke chunk heeft een bepaalde betekenis. Zo staat de Kamon-chunk voor de herinnering aan de kracht van de familie en de Patron Donya-chunk voor unieke schoonheid en kracht.

VIVA’s favo? De goudkleurige ‘Sol’ (op de foto), die uit de Midsummer-serie komt. Tijdens het Zweedse midzomerfeest wordt de hemel een nacht lang verlicht door de zon en is het begin van de zomer een feit. Deze magische nacht staat voor het brengen van geluk, waardoor de chunk daar ook symbolisch voor staat.

JA, IK WIN!

Kun jij wel een portie geluk, liefde, kracht of wat dan ook gebruiken? Mooi, want je kunt de ring én twee chunks naar keuze winnen.

  • Je krijgt een zilveren ring die handgemaakt is in Peru (t.w.v. € 69,95 per stuk)
  • Je kiest zelf twee chunks naar keuze (vanaf € 7,95 per stuk)
  • Je maakt niet alleen kans, maar win jij dan wint jouw beste vriendin er ook één

WAT MOET JE DOEN?

Twee dingen. LIKE ons nieuwste VIVAwerk-platform en vul daar het winformulier in om kans te maken op 1X2 ringen (en voor jezelf én een voor je beste vriendin). In totaal geven we 5×2 sieradensetjes weg.