Maak kans op een Electric Run-pakket!

Na onder andere New York, Londen en Sydney maakt ook Rotterdam zich klaar voor Electric Run op 11 oktober.

De wat? Electric Run, gepresenteerd door Net5, is een uniek event waarbij hardlopen, muziek en entertainment hand in hand gaan. Rotterdam vormt met haar prachtige skyline en diversiteit aan architectuur het perfecte decor voor deze avondrun.

De run start zodra de zon ondergaat en bestaat uit een magisch verlicht parcours van 5 kilometer. Je hoeft echt geen ervaren loper te zijn, sterker nog: het parcours mag je ook huppelend of dansend afleggen. Er is bovendien geen tijdsregistratie. Tijdens de run kom je door verschillende themawerelden vol licht en muziek; bij de finish word je als heldin onthaald en kun je losgaan op de beats van de dj’s die er draaien.

Winnen!

Kortom: een feest waar je bij moet zijn! Tickets kun je hier bestellen en wij mogen van Electric Run een supertof Glow-pakket weggeven. Daarin vind je brilletjes, finger lampjes, neon, verf en armbandjes waarmee je je passend kunt stylen voor de run. Of je kunt het gebruiken voor een ander feestje, wat jij wil. Vul je gegevens hieronder in!

Bron: electricrun.nl