Maak kans op een exclusieve O My Bag!

Misschien heb je ‘m al gespot op tv in ‘De Meiden van de Herengracht’: de fabulous leren tas van O My Bag, exclusief ontworpen voor Crystal Clear.

Mooi is ie, he? En hij kan binnenkort ook van jou zijn. Crystal Clear slaat namelijk de handen ineen met het hippe tassenmerk en geeft 100 dagen lang een speciale editie weg van de Fly Violet-bag. Waarom deze twee merken zo goed bij elkaar passen? De O My Bag-ontwerpster is een echte woman in control en gelooft net als Crystal Clear in de kracht van vrouwen. Ze gaat hier dan ook heel bewust mee om in de gehele bedrijfsvoering: de fairtrade tassen worden namelijk in Kolkata, India gemaakt. Voor een groot deel door weduwen die zijn verstoten door hun familie. Door het werk in de fabriek, waarvoor ze een eerlijk loon krijgen, hebben deze vrouwen meer kans op een waardig leven. Het leer komt van ‘happy cows’, koeien die zijn gestorven aan een natuurlijke dood.

Tas voor elke situatie

Deze elegante, multifunctionele en stijlvolle tas is groot genoeg voor al je (werk)spullen en bevat meerdere opbergvakjes – zelfs eentje voor een flesje Crystal Clear, jouw favoriete drankje met minder dan 1 kcal per 100 ml. En de voering van deze exclusieve tas is felblauw. Kortom: met deze tas blijf je in iedere situatie in control.

Doe mee en win!

Behind every successful woman is Crystal Clear O my bag Losse elementen3a fabulous handbag, en daarom gunt Crystal Clear jouw ook zo’n mooi exemplaar. We hebben goed nieuws: ze geven niet één, niet twee, niet drie, maar 100 (!!!) tassen weg ter waarde van € 269! Om kans te maken hoef je slechts de volgende simpele instructies te volgen:

  • Koop nu tot en met 31 december een actieverpakking Crystal Clear
  • Vul de code, die je vindt onder de dop (van een actiefles) of op de sticker (van een actiepak) in op www.crystalclear.nl
  • Je ziet meteen of je gewonnen hebt!

Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Tot en met 31 december 2015 wordt er elke dag één winnaar gekozen. Lees de volledige actievoorwaarden hier.