WIN: Maak kans op een buitenkleed van LaDora om je tuin of balkon klaar te maken voor de zomer

lente

Nu de zon doorkomt en de lente is begonnen kunnen we niet wachten om dagen buiten door te brengen. Zelf zijn we dus helemaal klaar voor de lente, maar is onze tuin of balkon dat ook? Dit is iets waar we jullie graag bij willen helpen. Wij mogen namelijk het Argento buitenkleed van La Dora weggeven.  Dit buitenkleed zorgt ervoor dat je plek buiten helemaal af is. Wil jij kans maken op dit  buitenkleed? Lees dan snel verder.

Nu de lente is begonnen zitten we het liefst zo veel mogelijk in de tuin te genieten van de zon. Om je tuin lente-proof te maken geven wij het Argento buitenkleed weg. Het LaDora buitenkleed is 1,83m bij 2,75m en perfect om onder je tuinset te leggen. Je tuin of balkon krijgt meteen een andere uitstraling en je creëert een echte huiskamer feeling. Het ideale van dit kleed is dat het met weer en wind kan blijven liggen. Doordat het gemaakt is van vinyl en schuimrubber hoef je niet bang te zijn dat het kleed zal slijten en kan je er de hele zomer optimaal van genieten.

Buitenkleed Argento

Winnen


Om kans te maken op dit buitenkleed hoef je je alleen maar aan te melden voor de nieuwsbrief. Wie weet ben jij wel degene die haar tuin of balkon helemaal af maakt met het Argento kleed van LaDora.