Maak kans op een shopweekend Parijs!

Renault combineert the best of both worlds. Van de ene vintagewinkel naar de andere scheuren, de mooiste outfits uit de rekken vissen en er nog voor betaald worden ook. Stylist: het lijkt zo’n topbaan. Totdat je door hartje stad moet zien te navigeren – laat staan inparkeren – en je auto daarnaast standaard te weinig ruimte biedt voor je aankopen.

Maar gelukkig is daar de nieuwe Renault Twingo, dé partner in crime voor vrouwen die zich niet laten imponeren door de eerste de beste binnenstad. Want niet alleen is de Twingo makkelijk in gebruik dankzij de kleine draaicirkel (de kleinste in z‘n segment!) en de achterwielaandrijving – ideaal voor scherpe bochtjes – ook is het interieur zo ontworpen dat je werkelijk overal je spullen kwijt kunt. Zonnebril en sleutels? Die stop je in de handige uitneembare tas.

Kledingrek? Achterbankleuning naar beneden en hup, erin. En in de kofferbak past voor de verandering ook echt een koffer. Maar hé, je zou geen stylist zijn als je niet wilt dat je ride er zelf ook cool uitziet. Geen zorgen, de Twingo voldoet aan alle mode-eisen. Daar zorg jij zelf wel voor, want dankzij de vele opties customize je je auto helemaal naar eigen smaak. Je bent tenslotte je eigen visitekaartje, toch?

Maak kans op een weekend Parijs!

Ook zo’n zin gekregen om te shoppen? Wat dacht je van een shopweekend Parijs, mét je vriendinnen? Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Twingo? Ga dan gauw naar viva.nl/twingo en vraag de brochure aan. Dan maak je kans op een weekendje Parijs, mét € 500 shoptegoed, verblijf in het hippe Mama Shelter-hotel en het hele weekend de beschikking over een nieuwe Renault Twingo, dus je cruiset lekker zelf op en neer.

Beeld: everywheretwingo.nl