De Nederlandse Coca-Cola light man 2014: aanmelden en stemmen kan nog steeds!

coca-cola light

Na uren tikken, vergaderen en schermstaren is het tijd voor een break. En hoe kun je die nou beter besteden dan even ongegeneerd gluren naar een fijne kerel? Daar helpt Coca-Cola light goed aan mee – zij zijn namelijk op zoek naar de Nederlandse Coca-Cola light man van 2014.

Winnen: un weekend à Paris!
Ken jij een spetter die alle dames- en herenhoofden doet omdraaien? Meld ‘m dan aan op cocacolalight.nl. Op alle kandidaten kan gestemd worden, de hunk met de meeste stemmen strijkt met de eer en gaat met fijne prijzen naar huis. Enne, misschien nog wel leuker: jij mag een weekendje shoppen in Parijs met duizend euro op zak!

Even pauze…
Gooi dat werk aan de kant, roep je collega’s erbij en bekijk welke heren tot dusver in de top 50 prijken. Wij hebben een selectie van tien knapperds gemaakt die kans maken om de Nederlandse Coca-Cola light man van 2014 te worden. Op de site vind je alle andere kandidaten. Stemmen maar!

Van links naar rechts en van boven naar beneden zie je…
Job Schipper – ziet er al té knap uit in zwart-wit, we wachten vol smart op een foto van Job in kleur. Sam Ven – volgens zijn aanmelder lief, slim, grappig en stoer. Geloven wij meteen. Matthijs van Beest – een Hollandse man met Italiaans bloed. Buono! Freek van Lotringen – spendeert duidelijk veel tijd in de sportschool en schijnt nog spontaan te zijn ook. Wilke Kolthof – Zachtaardig én stoer, bovendien schijnt hij ook nog gitaar te spelen en te dansen. Rick Evers – bewijst dat je ook charmant en knap kunt zijn zonder ontbloot bovenlijf! Schijnt er zelfs goed uit te zien in een vuilniszak. Marcel de Boer – waarom zou een Coca-Cola light man een twintiger moeten zijn? Volgens zijn aanmelder is Marcel mooi van buiten én van binnen. Stijn de Jongh – heeft clearly al vaker voor de camera gestaan. Zijn charme is zijn grootste troef. Remano Emanuelson-Luykx – alleen zijn naam is al prachtig. Deze brandweerman is sportief, een lieve vader en schenkt graag glaasjes Coca-Cola light. Bart Versluijs – Schijnt als geen ander het gras te kunnen maaien en trekt daarbij graag zijn shirt uit. Foto! Foto!
Inzenden kan nog steeds!
Ok, de competitie lijkt zwaar, maar de stemmen zijn nog láng niet geteld. Je kunt nog steeds jouw spetter aanmelden en zo kans maken op een heerlijk weekend Parijs. Doe dat hier! Liever in alle rust de knappe mannen bekijken en stemmen op jouw favoriet? Dat mag ook.