WIN: Weekend tot rust komen op een onbewoond eiland

oplaad weekend winnen

Haasten, vliegen, sprinten. We hebben het tegenwoordig allemaal druk. Zelfs als je een dagje ‘niks doen’ plant, komt er vaak van alles op je pad. Er staat een berg afwas, je moeder appt of je weer eens langskomt en de badkamer moet eigenlijk ook nog schoongemaakt worden. Herkenbaar? Dan is het ‘Oplaad weekend’ zeker iets voor jou. En dankzij VIVA kun jij erbij zijn!

Het ‘Oplaad weekend’ is voor iedereen die toe is voor wat rust en tijd voor zichzelf. Van 12 tot en met 14 mei wordt het onbewoonde eiland De Kluut in Biddinghuizen omgetoverd tot een ontstress-oord waar je alleen maar aan jezelf hoeft te denken. Ideaal als je aan zelfontwikkeling wilt doen en de dagelijkse spanning uit je leven wil bannen. Chillpak aan, telefoon uit, klaar.

Me, myself & I

Hoe je zo’n weekend ‘niks doen’ doorkomt? Nou, zo: tijdens het ‘Oplaad weekend’ zijn er mindfulnesstrainingen, yoga en massages. Ook kun je body-, mind- en foodworkshops doen of luisteren naar een keynote-spreker die vertelt over een gezonde balans tussen werk en privé. Uiteraard is niks verplicht en kan je tussendoor héél veel relaxen.

Locatie

Het ‘Oplaad weekend’ is georganiseerd door Het Oplaadpunt. Het vindt plaats op het rustgevende eiland De Kluut, midden in het Veluwemeer ligt, op de grens tussen Gelderland en Flevoland. Het is ongeveer vier hectare groot en bevat veel natuur. Tijdens het weekend ben je vrij om een rondje zwemmen in het meer, te hangen in een hangmat of gewoon lekker over het eiland te struinen. Je overnacht in een luxe tentenkamp met comfortabele bedden.

oplaad weekend  

Tickets

Wil jij erbij zijn? Kaarten kosten € 395,-. Vul het winformulier hieronder in om kans te maken op een gratis ticket! Ga naar de website van Het Oplaadpunt voor meer informatie over het weekend of om zelf kaarten te kopen.

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.