Paulien ontwierp een exclusieve tas (die jij kunt winnen!)

Speciaal voor de Women in Control van Crystal Clear heeft O My Bag een speciale editie van de bestseller ‘Fly Violet’ ontworpen. Paulien Wesselink is het creatieve brein achter het succesvolle tassenmerk en legt uit hoe deze bijzondere samenwerking tot stand is gekomen.

 

Kun je wat meer vertellen over de speciale O My Bag voor Crystal Clear?

“We zijn erg enthousiast over de samenwerking met Crystal Clear en de serie Meiden van de Herengracht; beide merken geloven in de kracht van vrouwen. Daarnaast is het natuurlijk super om de O My Bag tas terug te zien op televisie. Deze stoere tas is ontworpen voor alle vrouwen die in control willen blijven. Daarom past de slogan ‘Women in Control’ van Crystal Clear ook zo goed bij ons. We zijn een vrouwelijke onderneming die probeert vrouwen in ontwikkelingslanden te helpen. Zo werken we bijvoorbeeld ook met productiebedrijven in India die worden gerund door vrouwen.”

Waar haal jij je inspiratie vandaan?Crystal Clear O My Bag Sanoma banner 400x300px

“Wanneer ik in het buitenland ben en nieuwe mensen ontmoet, raak ik geïnspireerd voor bijvoorbeeld het thema van een nieuwe collectie. Ik hou heel erg van het ontdekken van nieuwe plekken, werelden en mensen. Ik haal de meeste inspiratie uit ontmoetingen en gesprekken met anderen. De één is echt op zoek naar een weekendtas, terwijl de ander suggereert om een patronen tas voor de jacht te ontwerpen! Al deze uiteenlopende ideeën van wat er mist in de markt, zijn animo voor de nieuwe collectie. Verder kijk ik natuurlijk op Pinterest en blader ik modebladen door. En wat ik ook graag doe is buitenlandse marktjes afstruinen. Daar kun je opeens leuk verrast worden.”

Veel vrouwen dromen van een eigen modemerk. Heb je een gouden tip?

“Leg veel van jezelf in het merk. Wees open en vertel het verhaal achter jouw idee! Ik ben heel open over hoe ik het bedrijf heb opgezet, de problemen en successen. Het getuigt van kracht om ook over moeilijkheden te vertellen. Je hebt er van geleerd en bent mede hierdoor succesvol geworden! Hiermee wint je merk aan geloofwaardigheid, Maar bovenal: omarm alle obstakels, het zijn wijze lessen en wees bereidt om hard te werken!”

Doe mee en win!Crystal Clear O my bag Losse elementen3

Goed nieuws: de exclusieve O My Bag waarover Paulien vertelt, kan binnenkort van jou zijn. Crystal Clear geeft tot en met 31 december 2015 elke dag een exemplaar weg. Wat moet je doen om kans te maken op deze it bag?

  • Koop nu tot en met 31 december een actieverpakking Crystal Clear
  • Vul de code, die je vindt onder de dop (van een actiefles) of op de sticker (van een actiepak) in op www.crystalclear.nl
  • Je ziet meteen of je gewonnen hebt!

Je kunt zo vaak meedoen als je wilt. Tot en met 31 december 2015 wordt er elke dag één winnaar gekozen. Lees de volledige actievoorwaarden hier.