Je reisherinneringen op een leuke manier bundelen? Win dit vriendenboek voor backpackers

vriendenboek backpackers

Het klinkt op reis altijd als een haalbaar idee: na het backpacken hou je sowieso contact met je nieuwe vrienden van over de hele wereld. En jullie gaan zonder twijfel nog een keer afspreken, toch? De realiteit wijst echter vaak anders uit – en dat is ook helemaal oké. Maar met dit leuke boekje kun je je herinneringen aan je travel buddies toch levendig houden.

Scrol naar beneden om kans te maken op één van de 10 exemplaren die VIVA verloot.

Afscheid

Hostel in, hostel uit… Tijdens een backpackreis ontmoet je veel nieuwe mensen. Met sommigen trek je zoveel op, dat ze na drie dagen al kunnen voelen als je beste vrienden. Om na afloop weer afscheid van elkaar nemen is dan ook niet makkelijk. Maar met het Friendship book for backpackers wordt het toch een stukje dragelijker.

Engels

Backpacker Cerina de Troije kwam op het idee voor dit boek toen zij zelf op reis was. In Friendship book for backpackers kunnen 25 reisgenoten hun favoriete eten, gekke tips voor de ‘next stop’, jullie mooiste moment samen of gewoon iets over zichzelf opschrijven. Foto’s plakken hoeft niet – welke reiziger heeft er immers pasfoto’s in z’n backpack? (Maar thuis aanvullen kan natuurlijk altijd!) Ook wel handig: het boek is geheel in het Engels.

Winnen

VIVA mag 10x het Friendship book for backpackers van uitgeverij Snor verloten. Leuk voor jezelf, of voor een vriend of vriendin die binnenkort gaat reizen. Vul het winformulier hieronder in om mee te doen. Let op: je maakt alleen kans als je je inschrijft voor de nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.