Serietalk met Jennifer Hoffman: ‘Ik kan me er echt op verheugen’ (+ WIN Dokter Tinus seizoen 5 op DVD!)

dokter tinus

Al seizoenenlang is Jennifer Hoffman te zien in ‘Dokter Tinus’, de populaire serie van SBS. Wij praten met haar bij over haar personage Lisa, haar leukste momenten op de set en haar eigen favo series. En je maakt ook nog eens kans op de DVD-box van seizoen 5 van ‘Dokter Tinus’!

Wat is er zo leuk aan je rol in ‘Dokter Tinus’?

“De rol van Lisa is ontzettend leuk om te spelen. Vooral alle ongemakkelijke scenes met Martinus. De manier waarop zij elkaar steeds maar weer niet weten te vinden en elkaar niet begrijpen is erg dankbaar om te mogen doen.”

In hoeverre herken je je in je personage?

“Hoewel Lisa en ik niet echt op elkaar lijken, herken ik absoluut dingen in haar. Vooral haar hoop en geloof in het goede van mensen vind ik ontroerend.”

Wat vind je leuk aan de serie?

“De goede mix van drama en komedie. Hoewel de karakters soms wat uitvergroot zijn, zijn ze totaal geloofwaardig. En de liefde tussen Tinus en Lisa natuurlijk.”

Wat is je leukste herinnering tijdens het opnemen van de serie?

“Dat zijn er heel erg veel. Maar misschien was de hele dag bevallen op een biljarttafel wel een hoogtepunt.”

Waar ben je op dit moment druk mee?

“Ik ben bezig met de opnames voor de derde film van ‘Dummie de Mummie’, waarin ik mevrouw Friek speel. En verder wordt ‘Bitterzoet’ in januari uitgezonden op Net5.”

Wat voor series bingewatch jij zelf het liefst?

“Ik vind series kijken heel gezellig en ik kan mij er ook echt op verheugen. Van ‘Downton Abbey’ tot ‘Game of Thrones’ en van ‘Homeland’ tot ‘Penny Dreadful’. Ik kijk ze bijna allemaal.”

Kans maken op een van de DVD-boxen van seizoen 5 van ‘Dokter Tinus’? Vul hieronder het winformulier in.

Deze winactie is verlopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben bericht gehad.