WIN: 3x een ZERO Feel lingeriesetje van sloggi t.w.v. € 54,98

sloggi winactie

Speciaal voor Valentijn introduceert sloggi een limited edition collectie. En VIVA mag maar liefst drie setjes weggeven. Oeh la la!

De collectie

Deze (eerste) Valentijnscollectie maakt deel uit van de ZERO Feel-lijn van sloggi. Dat lees je goed: je voelt er dus niets van. Het comfort van ZERO Feel wordt bereikt door een unieke combinatie van extreem zachte stof die exclusief voor sloggi wordt gemaakt, 360°-stretch voor volledige bewegingsvrijheid en een vlakke, naadloze afwerking met speciale nieuwe puntsbinding, voor een ongeëvenaard natuurlijke vorm. Dit zorgt ervoor dat jij je tijdens het vieren van de liefde uiterst comfortabel (én aantrekkelijk) voelt. En natuurlijk niet alleen tijdens la célébration de l’amour, maar ook tijdens alle andere dagen dat je je sloggi draagt!

Winnen

Dit zijn de beschikbare maten:

Hipster: S-M-L-XL

Bralette: XS-S-M-L

Twijfel je over de maat? Zie hieronder de maattabel.

Wil jij kans maken op een setje dat bestaat uit een hipster én bralette? Vul dan snel het winformulier hieronder in, vul je gewenste maat in en vergeet je niet aan te melden voor de nieuwsbrief.

Kun jij niet wachten en wil je de collectie nu al in handen hebben? Deze is hier te koop.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: sloggi
Leigh (18) is gek op mode, muziek, documentaires over true crime, entertainment en natuurlijk schrijven. Maar goed dus dat ze bij VIVA is belandt om dat allemaal te combineren.