Soms laat je eerste liefde je niet los: win 8x het boek De angst

boek de angst

Ben jij nog op zoek naar een goed boek om met het aankomende lenteweer mee in het zonnetje te zitten? Dan zit je hier helemaal goed. VIVA mag namelijk 8x het boek De angst weggeven.

Over het boek

Toen Lou van huis wegliep om met haar leraar Mike naar Frankrijk te vertrekken, was ze ervan overtuigd dat hij haar grote liefde was. Hij bleek echter heel anders in elkaar te zitten en liet Lou gebroken achter. Achttien jaar later ontdekt Lou dat hij een nieuw slachtoffer op het oog heeft en ze is vastberaden te voorkomen dat de geschiedenis zich herhaalt. Maar Mike is een schurk van de ergste soort, en Lou moet ervoor waken weer slachtoffer te worden…

Winnen

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vorige alinea? Vul dan snel hieronder het winformulier in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans. Veel succes!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.