Win een high tea voor 4 personen!

high tea

‘Hoe was je dag?’ is vaak het startpunt van een gesprek. Maar volgens Pickwick zijn er nog veel meer vragen om een conversatie bij de thee mee te beginnen. Dus heeft Pickwick negentig vragen gedrukt op miljoenen labels van haar theezakjes. De vraag ‘Heb jij afgelopen week iets nieuws geleerd?’ zorgde bij een universiteit voor veel gehaper en eh’tjes.

DaphnePickWick

Nikki (23), student Sociologie: Pfoe… Eh… Ik vraag me af of ik vandaag op school iets geleerd heb. Vaak komt er tijdens zo’n college zo veel op me af, dat ik de helft alweer vergeten ben als ik het lokaal uit loop. Maar misschien ligt het ook aan dat feestje van gisteravond. Haha!

Lianne (25), student Sociologie: “Nou, ik heb aardig wat meegekregen dit keer. Hoe je een academisch paper hoort te schrijven, bijvoorbeeld. Best interessant en handig eigenlijk. Of kom ik nu over als een nerd?”

Nikki: “Oh ja, nu begint er weer wat te dagen. Ze legde de introductie, resultaten en conclusie uit en was ook streng over de juiste toon die je moet
gebruiken.”

Lianne:“Zie je, ergens weet je het wel.”

Nikki: “Tijdens mijn studie ga ik hier zeker wat aan hebben, maar in de rest van m’n carrière…”

Lianne:“Ach, daar denken we niet al te lang over na. Trouwens, we hebben nu pauze: waarom praten we nog over het college? Hoe was je feestje?!”

Win een high tea voor 4 personen in het Amstel HotelLabel Hoe was je dag

Bedenk een originele vraag en wie weet wordt jouw ‘Tea Topic’ wel op miljoenen theelabels gedrukt! Stuur hier je vraag in. Elke week wordt er een winnaar gekozen, die naast zijn/haar vraag op een theelabel een jaar lang gratis thee (24 pakjes) wint en daarnaast 2 Pickwick-glazen XL. De overall winnaar wint daarnaast een high tea voor 4 personen in het Amstel Hotel.