VIDEO: Kay, Rick en Freddy over sex (+Winactie)

Dat ze niet vies zijn van een beetje haantjesgedrag zagen we al in ‘Expeditie Robinson’. Maar hoe stoer zijn ze in bed? En wat vinden zíj leuk aan ons? Kay Nambiar, Rick Brandsteder en Freddy Tratlehner schijnen hun licht over sex- en relatiestellingen.

Meulenhoff - Marleen Janssen - Dit zouden alle vrouwen moeten we

In het interview leggen we übermannen Kay, Rick en Freddy acht stellingen voor uit het boek van Marleen Janssen: ‘dit zouden alle vrouwen (en alle mannen) moeten weten’. Moet je bijvoorbeeld wel of niet het bed in op een eerste date? Hoe vaak sexen om je relatie goed te houden? Is vreemdgaan het begin van het einde? Journalist Marleen Janssen schreef het boek ‘dit zouden alle vrouwen (en alle mannen) moeten weten’, over welke bedlessen we zoal uit het taoïsme, een oude Chinese leer, kunnen halen. Of haar bevindingen kloppen? Het boek komt 14 februari uit maar VIVA geeft alvast 15 exemplaren weg, zodat jij straks als een van de eerste het boek van Marleen Janssen in huis hebt.

Lees het gehele interview van Kay, Rick en Freddy in VIVA 3, die vanaf 14 januari in de winkel ligt.

Winnen

Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar de andere stellingen en antwoorden? Vul dan het winformulier in en wie weet maak jij kans op het boek van Marleen Janssen.