VIVA is jarig en trakteert: hier vind je alle prijzen voor in huis

thuis producten

Hiep hoera, VIVA is jarig! Al 45 jaar werken we met passie, ambitie en energie om jou iedere week de beste tips, mooiste verhalen en inspirerende artikelen te kunnen geven. Speciaal daarom trakteren we op dikke vette cadeaus met een totaalwaarde van meer dan € 12.000.

Van fotoshoots tot parfum en keukenmachines: we hebben prijzen in allerlei categorieën. Hieronder vind je alle producten voor in huis. Meedoen? Vul dan het winformulier onder aan de pagina in.

Zie ook:
Alle prijzen in de categorie ‘mode’
Alle prijzen in de categorie ‘beauty’
Alle prijzen in de categorie ‘fun’

3x Smeg waterkoker t.w.v. € 139

Een mega-aanwinst voor je keuken, deze waterkoker in jaren vijftig stijl. Hij is gemaakt van RVS en kunststof, en heeft een inhoud van 1,7 liter. Je kunt kiezen uit drie kleuren: pastelblauw, wit of zwart.

1x Sonos PLAY:1 draadloze speaker t.w.v. € 229

De PLAY:1 is de kleinste speaker van Sonos; hij past prima op je boekenplank, aanrecht of kastje. Onopvallend dus, maar wát een geluid komt eruit! Met dit speakertje kun je gerust een feestje geven. O ja, hij kan tegen vocht en streamt via wifi, dus speelt ook door als je gebeld wordt. Je kunt kiezen uit zwart of wit.


5x Kenwood kMix Keukenmachine t.w.v. € 399

Word jij Holland’s next topbakker? Met de Kenwood kMix keukenmachine gaat taarten en cupcakes bakken in elk geval stukken makkelijker. De machine wordt geleverd met een garde, kneedhaak en K-klopper en heeft een inhoud van 5 liter.

10x Woonplaid t.w.v. € 80

Hoe mooi zijn deze plaids?! En het leukste is: ze zijn stuk voor stuk uniek. Evim Interieur haalt ze overal en nergens vandaag, dus ze hebben elk hun eigen verhaal. Ideaal om onder weg te kruipen tijdens een avondje bankhangen.

1x Victorinox Etherius Global Carry-on t.w.v. € 265

Moet je het zien te redden met handbagage van tien kilo, dan helpt het niet als je trolley al de helft weegt. Dit rolmodelletje van Victorinox is met 2.8 kilo een lichtgewicht, maar wel supersterk. Zo hou je dus lekker veel kilo’s over om mee te nemen op je trip.

5 x Style Tile t.w.v. € 300

Regelmatig je sleutels kwijt? Of je telefoon? Bespaar je de stress die dat elke keer weer oplevert en maak je sleutels vast aan een Tile Style. Via een app op je telefoon spoor je je sleutelbos in no time op. En andersom kun je de Tile een geluid op je telefoon laten afspelen als je die nergens kunt vinden. Ook handig voor je tas, als je weer eens niet weet waar je ‘m hebt neergezet.

Meedoen

Wil jij een van deze mooie prijzen winnen? Vul dan het winformulier hieronder in en vergeet niet – indien nodig – de kleur te vermelden.