VIVA400-vrouwen Noor en Jill van Workout Amsterdam: ‘Aan goede voornemens doen we niet, die hebben we het hele jaar’ (+ win een week lang workouts!)

Sporten leuk? Bij Workout Amsterdam zeker. In het eerste jaar sleepten oprichters Noor Randag en Jill Meij (beiden 32) meer dan vijfhonderd klanten binnen die door hun team van toptrainers worden getraind met persoonlijke aandacht tijdens bootcamps en kettlebell- en HIIT-trainingen.

Tekst Katy Boer | Beeld Maaike van Haaster | Kleding Casall Nederland

Droomjob

Noor: “Ik wilde vroeger van alles worden. Op mijn 25e riep ik: ‘Voor mijn 30e heb ik een eigen kledingwinkel.’ Die winkel is er nooit gekomen, maar dat ik ooit eigen baas zou zijn, is een droom die uitkomt. De afwisseling die ik nu heb op een dag – van online content creëren, sales bezoeken, brainstormsessies, nieuwe ideeën bedenken en uitvoeren, tot partners zoeken en natuurlijk buiten work-outs geven – motiveert me om er elke dag weer vol voor te gaan.”
Jill: “Ik geloof niet dat ik vroeger een droomjob in gedachten had. Toen ik  aan het werk ging, merkte ik al snel dat ik een vreemde eend in de bijt was op kantoor. Zat ik daar, al rondjes draaiend op mijn stoel, omdat ik zo veel energie had waarmee ik geen kant op kon. Het is te gek om samen met Noor te  werken aan ‘Workout Amsterdam’ en kantoorwerk af te wisselen met klanten bezoeken en work-outs geven in het park. Voor mij de ideale werkdag.”

Loslaten

Jill:Practice what you preach! Ik ben veel met ‘Workout Amsterdam’ bezig. Als ik in een park fiets waar ik niet eerder ben geweest, kijk ik naar plekken waar je work-outs zou kunnen geven en ook in gesprekken met vrienden gaat het vaak over sport. De meeste mensen vinden het een leuk onderwerp om over te kletsen, en ik natuurlijk ook.”
Noor: “Ik zou liegen als ik niet 24/7 aan ‘Workout Amsterdam’ denk of ermee bezig ben. Ik blijf mezelf kritische vragen stellen: wat ging er goed? Wat kan er beter? Waar liggen kansen? Hoe kunnen we groeien? Wat wil ik nog bereiken met ‘Workout Amsterdam’? Ik leer steeds beter loslaten. Dat is lekker, ik kan het iedereen aanraden.”
Jill: “In 2017 gaan we lekker door met waar we mee bezig zijn. Aan goede voornemens doen we niet, die hebben we het hele jaar door.”

Win een Workout Pass!

Noor en Jill geloven erin dat samen sporten leuker is en geven daarom 10x een Workout Pass t.w.v. € 105 weg voor jou en een vriendin. Met de Workout Pass kun je een week lang verschillende work-outs van ‘Workout Amsterdam’ uitproberen in het Vondelpark, Sarphatipark of Museumplein. Wat dacht je van een lesje Kettlebell, Bootcamp, HIIT of hun populaire Group Workout?

Klinkt die Workout Pass je als muziek in de oren? Vul dan hieronder het winformulier in en maak kans op een week lang work-outs bij ‘Workout Amsterdam’!

Deze winactie is verlopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars hebben persoonlijk bericht gehad.

Wekelijks delen Jill & Noor tips over sport en gezonde voeding op hun blog. Klik hier.  Meer lezen over het werk van Noor en Jill? Check de rubriek ‘Workzone’ in VIVA 1. Het blad ligt nu in de winkel of kun je hieronder online bestellen.

»Bestel VIVA online | Klik hier «