Vrijer ademen en zo lekker slapen (winactie!)

De jonge keel en luchtwegen van je kind hebben een zware taak. Elke minuut ademen kinderen zo’n 20-30 keer in en uit via de luchtwegen. Dat houdt in dat er per jaar meer dan een miljoen liter lucht door de luchtwegen gaat. In sommige gevallen wil je je kind graag helpen vrijer te ademen, bijvoorbeeld gedurende de nacht of in de herfst- en wintermaanden.

Hierbij kan Dampo, het vertrouwde merk dat al 100 jaar helpt met producten voor de keel en luchtwegen, van goede dienst zijn. Nu te koop: de Dampo Inhalatiepleisters, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De pleisters bevatten de bekende Dampo-eucalyptusgeur die gedurende ongeveer acht uur lang vrijkomt en je kind helpt om vrijer te ademen door de neus en zo lekker te slapen. En geen gedoe: de pleister plak je gewoon op de pyjama van je zoon of dochter. Bekijk hier het filmpje voor een uitgebreide uitleg. 83% van de deelnemers aan het Volgens Mama-testpanel is tevreden over het gebruiksgemak. Ze geven het cijfer 8,1.
85% van de testers zou de Inhalatiepleister adviseren aan andere moeders.

Winnen!
Benieuwd geworden naar de Dampo Inhalatiepleisters? VIVA mag, in samenwerking met Dampo, 25 verpakkingen Inhalatiepleisters met een pietenbaret weggeven. Het enige wat je hoeft te doen is het winformulier invullen (vul bij ‘oplossing’ de leeftijd van je kinderen in) en wie weet krijg jij een pakketje met een verpakking Inhalatiepleisters en pietenbaret t.w.v. € 9,95 thuisgestuurd.

Je kunt helaas niet meer meedoen, de winnaars zijn geinformeerd.

Je kunt de inhalatiepleisters wel kopen op leef.nl.
Dampo Inhalatiepleisters 2D 211013Bron beeld: thinkstock