WIN: tickets voor pop-up buitenbioscoop van Vue & Bavaria

vue x bavaria movietruck

Film kijken onder een échte sterrenhemel, klinkt dat niet romantisch? Daarom opgelet, lieve filmliefhebbers opgelet: bioscoopketen Vue brengt deze zomer de bioscoop naar buiten met een speciale Bavaria vrachtwagen: de Movietruck, waar films op de zijkant van de truck kunnen worden bekeken. En jij kunt tickets voor deze heerlijke openluchtbioscoop winnen!

De pop-up buitenbioscoop op wielen rijdt de komende maanden langs verschillende steden en biedt de leukste films in de buitenlucht. Onder het genot van een Bavaria 0.0% en popcorn kunnen bezoekers met een koptelefoon film kijken op een unieke locatie in de stad. Omdat het om een exclusief evenement gaat, zijn er per locatie maar 50 stoeltjes beschikbaar.

VIVA mag 5×2 kaarten weggeven voor de Bavaria x Vue Movietruck filmavonden in Eindhoven, Amersfoort, Nijmegen, Hilversum, Hoogeveen en Alkmaar.

Bavaria x Vue Movietruck programma
01-08 | Eindhoven, 18 Septemberplein: Ron Goossens: Low-Budget Stuntman
18-08 | Amersfoort, Lieve Vrouwekerkhof: Thor: Ragnarok
24-08 | Nijmegen, Plein 1944: Black Panther
07-09 | Hilversum, Markt: La La Land
12-09 | Hoogeveen, Steenbergerpark: Green Book
14-09 | Alkmaar, Paardenmarkt: Bon Bini Holland 2

Doe mee

Waar wacht je nog op? Doe mee met deze fantastische winactie! Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens achterlaten in het onderstaande formulier en je in te schrijven voor de nieuwsbrief van VIVA. Good luck!

De tekst gaat verder onder het winformulier.

Niet gewonnen?

Niet getreurd. Je kunt ook online tickets kopen. De tickets zijn vanaf woensdag 17 juli 12:00 te koop via vuecinemas.nl/movietruck en zijn slechts €10,-.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.