Wil jij een weekend shoppen in Parijs?

Opvallende kleur of juist niet? Grote wielen? Bijzondere bekleding? Dennenboompje aan de spiegel?

Als designer ben je gevoelig voor dat soort uiterlijkheden, er zijn namelijk maar weinig dingen zo persoonlijk als een auto. Raar dus eigenlijk dat je in de showroom vaak zo weinig te kiezen hebt. Dat vinden ze bij Renault ook, en daarom kun je er met hun nieuwe Twingo lustig op los customizen. Een VIVA-vrouw is tenslotte zover gekomen door haar eigenzinnigheid, toch? Dus waarom dan gaan voor een dertien-in-een-dozijn-auto?

Alleen al bij de kleurkeuze kun je de fashionista in jezelf loslaten: van gloeiend rood tot chic zwart of cappucinobruin.

Liever iets stoerders? In knalgeel of ijsblauw maak je zeker een statement, helemaal als je kiest voor de sportieve uitvoering. Kortom: met zeven kleuren en talloze extra opties (lichtmetalen wielen? Opvallende accenten in het interieur en exterieur? En oeh, stripings!) wordt je Twingo helemaal jouw ding. Want het gaat er niet alleen om dat je van A naar B komt, maar ook om hóe je daar aankomt. En ja, je kunt je modehart ook ophalen als het om laadruimte gaat: de Twingo mag dan een ideale stadsauto zijn, er is met de opbergvakken en neerklapbare achterbankleuning meer dan genoeg ruimte voor de winst van een dagje shoppen.

Maak kans op een shopweekend Parijs!

Ook zo’n zin gekregen om te shoppen? Wat dacht je van een shopweekend Parijs, mét je vriendinnen? Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe Twingo? Ga dan gauw naar viva.nl/twingo en vraag de brochure aan. Dan maak je kans op een weekendje Parijs, mét € 500 shoptegoed, verblijf in het hippe Mama Shelter-hotel en het hele weekend de beschikking over een nieuwe Renault Twingo, dus je cruiset lekker zelf op en neer.