WIN: 100 euro waardebon voor boetiek en webshop No Chaos & Co

no chaos & co

Kleding heb je nooit genoeg. Voor jezelf niet, maar ook zeker voor je snelgroeiende kinderen niet. Grote kans dat je een waardebon van honderd euro dan ook goed kunt gebruiken.

Exclusief op viva.nl maak je kans op een cheque van honderd euro voor de kledingwebshop No Chaos & Co. Hier vind je een selectie van coole modemerken voor hippe jongens en meiden van 8 tot 18 jaar. Zowel online als in de winkel wordt een breed assortiment aan trendy modemerken verkocht: onder andere Levi’s, Pepe Jeans, Cost:Bart, Stella McCartney, Zadig & Voltaire en IKKS.

Conceptboetiek

In januari 2016 opende Linette Visser de deuren van haar conceptboetiek No Chaos & Co in Oegstgeest. Aandacht en liefde voor mode en interieur staan hier centraal. Moeders zitten rustig aan de lange tafel met een koffietje, terwijl de kinderen aan het passen zijn. Linette kreeg zo veel positieve reacties op de boetiek, dat ze een online shop is begonnen.

Eigen label

En er is méér dan kleding. Je kunt bij Chaos & Co ook terecht voor interieuraccessoires en bijzondere sieraden. Bovendien is Lisette een eigen label gestart. Het huidige aanbod bestaat uit patchwork, telefoonhoesjes en broches.

Wil jij kans maken op een waardebon van honderd euro voor Chaos & Co? Vul dan het winformulier hieronder in. De bon is zowel in de boetiek als online inwisselbaar.

 

Deze winactie is inmiddels afgelopen. De winnaar heeft bericht ontvangen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.