WIN: 2 weekendtickets voor Concert at SEA t.w.v. 140 euro

Het popfestival Concert at SEA bestaat dit jaar 10 jaar. Dat wordt in het weekend van 26 en 27 juni groots gevierd op de Brouwersdam in Zeeland. Natuurlijk is het festival al lang uitverkocht… Maar guess what? VIVA geeft 5×2 weekendtickets weg!

Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland is uitgegroeid tot één van de grootste festivals van Nederland. Er staan dit jaar weer grote namen op het podium, waaronder Lenny Kravitz, Counting Crows, Matt Simons, Racoon, Kensington, Dotan, Chef’Special en Typhoon. De unieke locatie met uitzicht op de Noordzee maakt het helemaal af!

Het festival wordt georganiseerd door BLØF, die zelf het festival opent en afsluit. Volgens zanger Paskal Jakobsen wordt het een groot spektakel. “We zijn waanzinnig trots op de legendarische line-up van onze jubileum editie. Een ideale combinatie van grote namen en te gekke nieuwe bands.”

Concert at SEA Poster 2015

Deze winactie is inmiddels gesloten. De winnaars hebben bericht gekregen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.