WIN: 2×5 kaartjes voor de tentoonstelling Familie (gesloten)

Familie is er in alle soorten en maten. Heb je jezelf wel eens afgevraagd wat familie nou precies betekent? Ben je daar benieuwd naar en heb je zin in een dagje uit met het hele gezin? Goed nieuws, want VIVA mag 2×5 kaartjes voor de tentoonstelling Familie weggeven.

Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken.

De tentoonstelling

De tentoonstelling Familie laat zien waarom het fenomeen familie aan het veranderen is. De uitdrukking ‘You love them or you hate them’ komt tijdens de tentoonstelling sterk naar voren. Twintig kunstenaars laten op hun manier hun visie zien over geboorte, opgroeien, huwelijk en afscheid. Dit doen ze op verschillende manieren; van kunstwerken tot aan een ‘Bring-Your-Own familie-recept-etentje’. Ook de rituelen rond feestdagen als Sinterklaas en kerst zullen voorbij komen. De tentoonstelling is tot en met 3 maart in het Stedelijk Museum Schiedam te zien. Meer informatie vind je hier.

Winnen?

Wil je kans maken op kaartjes voor de tentoonstelling Familie? Je hoeft alleen onderstaand winformulier in te vullen en je daarin aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: iStock