WIN: 30x telefoonketting van Kyky.amsterdam

kyky amsterdam

Anno 2019 kunnen we (bijna) niet meer zonder onze telefoon. Met Kyky draag je je telefoon als accessoire en heb je hem altijd in de buurt. Wil jij nou zo’n telefoonketting winnen? Lees dan snel verder.

Festivals, vakantie, strand en sneeuw, op de fiets (helaas niet meer), bij het omgaan met kostbare dingen, tijdens het sporten of tijdens het sms’en en rijden. Oké, nou niet tijdens het rijden, maar je snapt het punt. Behalve mega handig op festivals, vakantie of op werk, zijn de telefoonkettingen van Kyky Amsterdam ook mega cute! Ze zijn er in 20 verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit een iPhone 7/8, iPhone 7/8 plus of iPhone X hoesje.

VIVA Gay Pride 2019

Winnen?

Wil jij nou kans maken op een van deze hoesjes? Vul dan het winformulier in hieronder, meld je aan voor de nieuwsbrief en vergeet niet om te vermelden welke iPhone je hebt.

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

banner viva

Beeld: Kyky.amsterdam
Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.