WIN: 5 tickets voor Apenkooi – the FINAL gym

Het kersverse VIVA XXL party issue ligt in de winkels. VIVA’s Fleur leert je in sneltreinvaart hoe je moet feesten als nooit tevoren en laat je inspireren voor de perfecte party-outfit door het VIVA-stijlboek. Na het lezen zelf zin gekregen in een feestje?

Apenkooi – the FINAL gym

VIVA zorgt ervoor dat je zelf ook met de voetjes van de vloer kan. We geven namelijk 2×5 tickets weg voor hét feest: Apenkooi the FINAL gym op 31 december.
In de Westerunie alias ‘De Gouden Kooi’ zullen de glitters, ballonnen en andere gekkigheid je om de oren vliegen. De aller aller allerlaatste editie van Apenkooi ooit belooft een bijzondere te worden. De Westerliefde, gehost door MikeyNice en zijn vrienden, wordt één grote ‘Klerenbende’. Het Transformatorhuis wordt omgedoopt tot ‘The Gym’ en hier kun je booty-campen als nooit te voren.

Winnen?

Wil jij kans maken op de toegangstickets voor dit te gekke feest? Vul het winformulier in en vertel ons daarin waarom jij dit feest écht niet mag missen. Wie weet kun jij het nieuwe jaar knallend inluiden met je vrienden op het aller-allerlaatste Apenkooifeest.

Je kunt helaas niet meer meedoen aan deze winactie.

imagesgoogle-plus