WIN: 5x het boek Help! Ik ben model

tanja kok

Ben jij nog op zoek naar een goed boek om met het aankomende lenteweer mee in het zonnetje te zitten? Dan zit je hier helemaal goed. VIVA mag namelijk 5x het boek Help! Ik ben model weggeven.

Lees ook: Laat maar kietelen, die lentekriebels: komende dagen droog en zonnig weer

Het boek

Wie weten er beter hoe het is in de échte wereld van mode, fotografen, ontwerpers, stylisten en visagisten dan de modellen zelf? Tanja Kok, internationaal ontdekt als model op haar 24ste, neemt je mee van achter de schermen naar vóór de camera en óp de catwalk. Tanja vertelt zonder Instagram-filter over de dingen die zij als model meemaakte. Met welke verwachtingen teken je bij een bureau? Hoe word je gekeurd? En hoe reageer je als je wordt ontdekt door… een modelizer? Voor Help! Ik ben model interviewde Tanja talloze insiders die een kijkje geven in hun leven. Daarnaast schreef ze twaalf verhalen over het spannende, maar soms ook onthutsende leven van internationale fotomodellen.

Winnen

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vorige alinea? Vul dan snel hieronder het winformulier in, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en maak kans. Veel succes!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Uitgeverij Prometheus | Beeld: iStock
Leigh (18) is gek op mode, muziek, documentaires over true crime, entertainment en natuurlijk schrijven. Maar goed dus dat ze bij VIVA is belandt om dat allemaal te combineren.